24 Aralık 2013 Salı

**Tuhaf bir soru olacak :TANIDIĞINIZ ÜÇÜZ BEBEK ANNESİ VAR MI?***

Ne zamandır yazmıyorum,paylaşımda çok bulunmuyorum . Başlıktan da anlaşılacağı üzere bebek bekliyorum
hem de 3 tane:) 18. haftamız bitti 3 ü nünde erkek olduğunu söyledi doktor
Böyle çok hızlı bir giriş oldu ama artık kusuruma bakmayın:)
ilk başlarda cok güçlü hissediyordum ama hamilelik hormonlarından mıdır yoksa işin ciddiyetini yeni mi kavramaya başladım bilemiyorum endişelerim gittikçe artıyor. bebeklere nasıl bakıcam ne yapıcam diye
nette 2-3 blog buldum 3üçüz bebek sahibi olan onları okudum ama sizin de önerebileceğiniz sorularıma cevap verecek üçüz anneleri varsa lütfen benimle tanıştırın

20 yorum:

  1. Tebrikler ! Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alın.
    Sağlığınıza dikkat edin, hayırlısıyla doğsunlar, elbet bakmanın bir kolaylığı da bulunur. Ne güzel bir avazda 3 evlat sahibi birden olacaksınız. Allah nazarlardan saklasın.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim güzel dilekleriniz için,muhakkak Allah bir kolaylığını verecek de endişe etmeden de duramıyorum:)

      Sil
  2. Çok tebrik ederim:) allah sağlıkla kucaginiza almayı nasib etsin inşaallah.ikiz annesi tanıdım ama üçüz annesi tanımıyorum.siz ilk olacaksınız:) size sağlıklı mutlu bereketli bir hamilelik diliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim Aysel hanım bende ilk defa üçüz bebek göreceğim:)

      Sil
  3. ayyy çok güzel bir duygu 3 bebek birdennbizim ailedede ikizlerimiz var bakımı gercekten cok zordu allah şimdiden kolaylık versin size :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkürler ilk gittiğimizde ikiz gözüküyodu ben ikiz cok istiyodum çok sevinmiştim ama sonra üçüz oldular o biraz korkutmuyor değil:) Ama hepsini çok seviyorum tabi ki:)

      Sil
  4. Aaaaa nasıl yani yaaa :) Hayırlı olsun, çok şaşırdım :) Üçüz bebek çok tatlı yaa :) Ama Allah sana kolaylıklar versin, hamilelik dönemi bile nasıl zordur eminim. Doğduktan sonra da mutlaka bir yardımcı olmalı yanında bence. Peki çok özel olmazsa bişey sorabilir miyim? Doğal yollarla mı oldu bu üçüz gebelik, çok nadir rastlanıyor çünkü bu duruma. Çok güzel bir duygudur eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkürler canım,biz de cok sasırdık başta:) 16 haftalıkken izne ayrıldım evde olunca bol bol dinleniyorum çok sorun olnuyo ama tabi karnım normal hamilelere göre daha büyük biraz daha zor.tüp bebek değil ama yumurta geliştirici ilaçla oldu o yüzden biraz fazlalar:) güzel bir duygu bir anda 3 bebeğim olacak Allah nasip ederse inşallah,ama tabi bir sürü endişem var nasıl olcak,nasıl bakıcam,çok erken doğmazlar inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar

      Sil
    2. Dinlenmen çok önemli bu zamanlarda. Doğumdan sonra dinlenmek fikri çok daha zor olacaktır. Bende hep ikiz bebeğim olsun istiyorum ama üçüz hiç düşünmemiştim :) Hiç endişelenme mutlaka gelirsin üstesinden. Ailenden de yardımcı olacak birileri olur inşaallah. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur canım, çok sevindim :)

      Sil
  5. tebrik ederim. üçüz önerebileceğim bir blogger anne yok ama mutluluğuna ortakolup bir tebrik etmek istedim. dilerim sağlıkla dünyaya gelirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkürler yorumunuzla destek olduğunuz için,inşallah bütün anne adayları sağlıkla bebeklerine kavusurlar

      Sil
  6. Allahımmm.Hayırlı olsun tebrikler ne güzel birşey sağ salim kavuşursunuz inşallah.
    Çok güzel ya bende çok isterdim nedense senin adına çok sevindim....
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. :) Teşekkür ederim ben de hep ikiz istiyordum üçüz hiç aklıma gelmemişti ama çok şükür Rabbim aratmadı bol bol verdi

    YanıtlaSil
  8. Hayirli olsun Allah kolayligini da verir Inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı olsun bende klomefen kullanıyorum geçen eşimle konuştuk ikiz veya üçüzümüz olursa ne yaparız diye? :) Komşumuzun üçüz bebekleri vardı zordu fakat yardım edecek ailenizden destek olacak insanlar varsa çevrenizde başarılmayacak şey değil. Erken bile doğmuşlardı,komşumuz öyle iyi baktı ki,yıllarca çocuklar pekmezli suyu kola sandılar. Onları görünce eminim zorluğunu unutacaksınız. :)

    YanıtlaSil
  10. aman allahım ınanmoyorum allah sağlıklı kucağına almak nasıp etsın maşallah *-* ıkız var ama ucuz yok *-*

    YanıtlaSil
  11. Üçüz bebek annesiyim, öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah :)
    blogumda üçüz bebek hamilelik-bakım ile ilgili bir çok bilgiyi paylaşıyorum bu linkten ulaşabilirsiniz.,http://caniminucu.blogspot.com.tr/

    Facebook hesabımdan da size mesaj yazarım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Aa maşallah.ne büyük mutluluk. Çok sevindim.okuyunca koca bi tebessüm yapıştı yüzüme.yüzüme.3 kere anne olucaksınız aynı anda. Saglıkla kavuşursun inş ogullarına. Tekrar hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  13. kardeşim tesadüfen rastladım paylaşımına ben trabzon da yaşıyorum 27 yaşında üçüz annesiyim sana yardımcı olmak seninle konuşup dertleşmek isterim çünkü çok zor üçüz annesi olmak benimkiler mayısta 4 yaşında olacaklar çok zorluk çektim tarif edemem benimle iletişime geçmek istersen skype mail adresim ismi__guzel@hotmail.com ama genelde face ye girerim ve yine aynı mail adresimle ÖZNUR ÇELİK adına hesabıma ulaşıp bana arkadaşlık isteği yollayabilirsin dertleşmek iyi gelir insana. eğer görüşmek istemezsen google dan kadınlar kulübü üçüz anneleri yaz oradaki kardeşlerimizin yazılarını oku ben hamileyken öyle yapardım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin meleklerini görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  14. kardeşim öncelikle rabbim bebeklerini sağlıklı bi şekilde doğurup kucaklamayı nasib etsin.tesadüfen karşılaştım paylaşımınla ben de üçüz annesiyim yeni blogger adresi aldım arkadaş olabiliriz merak ettiklerini sorabilirsin benimkiler 4 yaşında olacaklar sana ve senin gibilere yardımcı olmak isterim allaha emanet ol

    YanıtlaSil